OM MIG

http://www.blogger.com/profile/06210785613334136868

    Hej och välkommen till min syblogg .  

Mitt intresse för att sticka, virka och sy började redan i unga år. Intresset har tagit fart igen efter en tids uppehåll,  jag  har en dröm om att kunna leva helt eller delvis på min hobby. 

Började sy när jag var 14 år då en bekant inspirerade mig, intresset för att handarbeta fanns även hos min mamma som alltid sytt och stickat. Det blev mycket barnkläder då mina barn var små men idag syr jag mest vuxenkläder och numera ritar jag mönstret själv med hjälp av grundmönster.

Arbetar idag som undersköterska men drömmer starkt om att kunna påverka själv och samtidigt syssla med min hobby.Alltid varit intresserad av färg och form och är praktisk och kan hantera det mesta.


Tack för besöket hör gärna av er om något är av intresse.


Mvh Camilla


E-post: skaparlusta@hotmail.se

Min blogger profil ihittar du här
4 kommentarer:

  1. Oj vilken trevlig blogg du har skapat. Jag gillar också att sy och har börjat igen efter många års uppehåll, numera med nyinköpt overlock. Gillar din blogg jättemycket. Tack för att fått titta in, hit ska jag återvända. Kerstin, Alingsås.

    SvaraRadera
  2. Hej, jag hamnade här hos dig av en slump och nu är jag fast! Vilken härlig blogg du har och vilken inspirationskälla du är. Tack, tack för att du delar med dig!

    Stor kram,
    Caroline

    SvaraRadera