måndag 16 april 2012

BH sew along

Plitar på med resterande gardiner och om ett par dagar kanske alla sitter uppe och fönstren är tvättade.

Snart har hela April gått och vips är det snart sommar trots att det inte känns  längesen som man låg på stranden på Teneriffa,  samtidigt som det julskyltades och pyntades i värmen. En riktigt konstig kombination  för mig hör julen ihop med snö och vinter. Sommaren hör ihop med bad, värme, sol,  blommor och grillning och  snart, snart, snart är vi där.

Har därför börjat så smått att fundera på hur balkongen ska se ut i år. Nya dynor till stolarna? Vilken färg ska jag ha på blommorna? Sparat några bilder från styleroom på en altan, ett New England hus som jag tycker är så fint men som jag förmodligen aldrig kommer att få. Då får man göra det bästa av det man har. Bilden visar hur man har klätt pelarna på altanen med vita tyllgardiner och tjocka rep runt. En idè som jag funderar på om jag kan använda mig av på min lilla balkong, vad jag ska ha som pelare vet jag inte riktigt än, kanske kunde man ha 2 åror?Och var hittar jag de?

 Hittade faktiskt åror som inredningsdetalj  på nätet.


                                                                               

Höll på att glömma ...har beställt bh-kit av LG nu när jag ska vara med på Malins Bh sew along som sätter igång i slutet på April. Ska sy en vadderad BH det ska bli riktigt skoj.


                                                                                 2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder du lagt ut. /Marie

    SvaraRadera
  2. Tack Marie man behöver lite sommarbilder nu såhär efter vintern.

    SvaraRadera