lördag 20 oktober 2012

Barnmössor.

Har anmält mig och en väninna till en julmarknad i början på december så har sytt lite nya mössor idag, gjorde ett par dreglisar med innan jag lyckades med att göra sönder kniven på overlocken, den lila biten som gick av åkte ner i maskinen och går inte att hitta. Suck!! Alltid ska det ta längre tid.. Nåväl mössorna blev i alla fall fina, jag får väl sy utan kniv så länge. Mössorna är fodrade med mjuk och skön fleece.
Nu är hösten här med mörker och kyla och denna sommaren har som ni kanske märkt...REGNAT bort och det har inte blivit någon  bättring i höst. Då jag vistas utomhus en del i jobbet så har tankarna ibland gått en del till valet av kläder och skor. Det ska vara praktiskt men samtidigt snyggt.Vinterjackan från i vintras hänger så fint nytvättad och med plast om och nya stövlar som inte vill slitas ut direkt. Många ggr har jag på skoj sagt man skulle man ha bävernylon och faktiskt, skulle man inte kunna kombinera det på något sätt? Göra en kappa med skuren midja, sjalkrage, slejf i ryggen med snyggt spänne och avtagbar päls på krage och ärmslut...varmfodrad såklart.

Det är såå mycket jag vill sy, sammetsklänning , velourtunika i Oddmolly modell, en ny garderob, men varför har man alltid så lite tid och när mörkret faller är det som gjort att sätta sig ner med tända ljus och varva ner. Skulle behöva 4 veckor extra semester till, för de där 11 dagarna jag har kvar dom spar jag lite till.1 kommentar:

  1. Fin !
    Här finns andra varianter.

    http://indianmarknad.se/products/mossor

    SvaraRadera