onsdag 2 maj 2012

Det bidde ingen BH..

det bidde en klänning istället. Åkte iväg till tygaffären idag och skulle bara "titta"....kom ut med 6 1/2 meter klänningstyg och EN är klar... ljuvligt tyg!

7 kommentarer:

 1. Så himla roligt! Och jag handlar ju också på Tygaffären!!! Fast det blir inte riktigt lika ofta nu, som när jag bodde ett stenkast bort.

  En klänning istället för behå. Jätteroligt! Själv har jag röjt i trädgården och sedan gjutit betong, så mina maskiner känner sig nog ensamma.
  Men idag borde mina behå-grejer komma! Hoppas!

  SvaraRadera
 2. Ja trädgården och balkongen känns viktigare nu när solen har kommit.Det blir väl bh med vad det lider. Hoppas du får ditt paket snart så du kan sätta igång med.

  SvaraRadera
 3. bara titta har jag också testas, funkar inte!
  Om jag vore rik som ett troll skulle jag ha skåpen full av ljuvliga tyger som bara väntar på att bli till. Flera meter av varje.

  Vilka härliga mosstofflor, de verkar mjuka och sköna .. kanske ska byta ut mina fula hubbabubbarosafoppisar som har sett bättre dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja framför allt hade man ju haft mer TID att sy och bara det är ju värt att drömma om.

   Radera
 4. Hej!
  Vilken fin klänning!!! Vad är det för mönser du använt?
  Var i min tygaffär igår och köpte ett blommigt fint tyg utan att veta vilken modell jag ska ha. Denna hade passat mig finfint. Får kanske damma av mina mönsterkonstruktionsböcker och skapa mig ett mönster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar skoj att du tycker om den. Ja du får nog damma av böckerna för jag har inte gått efter något färdigt mönster. Har använt mig av denna mönsterkonstruktionsboken se inlägg:(http://skaparlusta.blogspot.se/2011/05/mitt-intresse-for-farg-och-passform-har.html). Ritade livet efter blus/klänning och kjolen är helcirkelsformad.

   Lycka till.

   Radera
 5. Tusen tack för ditt svar :)))
  Åtekommer när jag har resultat att visa upp...
  Har lite andra projekt före.

  SvaraRadera