torsdag 17 maj 2012

Jag vann!!!

Varit på en inspirerande kväll med 4good under veckan på självaste Radisson Blue. Kvällens ämne var All you need is love. Där fanns  föreläsare som Malin Berghagen, Elisabet Gummesson och Malin Hammar.

Malin Hammar berättade om Attraktionslagens betydelse. Hon hade lyckats att få det mesta hon önskade och förändra dåliga situationer genom att intensivt tänka och måla upp bilder av hur det skulle se ut. Malin lärde sig detta av en guru i Indien för 20 år sedan och Malin säger att allting är möjligt bara man ser det framför sig. Attraktionslagen är en tusenårig gammal beprövad metod genom att "visualisera" vad man önskar sig.
Det man sänder ut får man tillbaka, intressant eller hur?

Kvällen inleddes med lottdragning på namnen  på de 500  medverkande och tro det eller ej men jag vann !!! Middag för 2 på hotell Gothia Towers och inträde på hem och villamässan i september..Skoj. Under pausen bjöds det på smakprover av Fresita jordgubbsvin utan tillsatser, choklad, produkter från alpro. Med sig hem fick man förstås en del prover,gott och en söt kylväska med alproproduker i.                  

5 kommentarer:

 1. GRATTIS till vinsten, det låter ju inte helt fel...

  SvaraRadera
 2. Det är så skoj att vinna något! Grattis!

  SvaraRadera
 3. Grattis. Jag het kosmos på sysidan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för att du följer bloggen. Ser fram emot våra syträffar i höst.

   Radera