tisdag 21 augusti 2012

Eget tyg!


Har haft min maskin inlämnad för service och då kan man lätt bli lite rastlös, inte minst när man beställt 2 nya maskiner som man väntar ivrigt på. Ja det blev en overlock och en coverlock. Spännande!!

Tänkte jag skulle klippa till nu inför så allt låg klart men har bara kommit en bit med det. Istället har jag skissat på en logga och funderat på ett eget märke.

Hittade en sida där man kan designa egna tyger, så det var jag ju tvungen att prova . Du kan ta en bild eller göra ett motiv i ett illustratorprogram, typ photoshop. Man laddar sedan över filen på deras sida, när du själv handlat en bit av ditt tyg kan du välja om ditt tyg ska vara till salu för andra. Kul eller hur!
Detta hittar du här

Fick även en en bild av dottern med klänningen på.
4 kommentarer:

 1. Jättefin klänning! Spännande med nya maskiner, själv har jag har beställt en Babylock Coverstich som jag väntar ivrigt på...:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den maskinen är säkert jättebra. Hoppas de kommer snaart!!

   Radera
 2. Det var en jätte rolig resa, hoppas verkligen du får den gjord. En av de roligaste sakerna med resan var dock att man gjorde det ihop med andra sytokar så försök hitta ett gäng som bor nära dig som du kan åka med kanske? :)

  SvaraRadera
 3. Snygg klänning, kul med lite annnat avslut.

  SvaraRadera